קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר

שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר
שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, שמנת כבדה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר, שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר, ו שומשום מצופה טונה עם אורז ג'ינג'ר-בוטנים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, בצל ושום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את החומץ, מיץ תפוזים, מירין, יין ו Sriracha ומבשלים עד הנוזל הוא כמעט התאדה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
SrirachaSriracha
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מופחת בחצי, 15 דקות. מסננים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מתבלים את הטונה במלח ופלפל וממלאים את שני הצדדים בשומשום. במחבת nonstick, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הטונה; מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד זרעי שומשום משחימים והטונה היא בינונית-נדירה, 5 דקות. חותכים את הטונה 1/3 אינץ עבה ומגישים עם קרם ג ' ינג ' ר אטריות זכוכית מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.