שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר
שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, שמנת כבדה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר, שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר, ו שומשום מצופה טונה עם אורז ג'ינג'ר-בוטנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, בצל ושום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את החומץ, מיץ תפוזים, מירין, יין ו Sriracha ומבשלים עד הנוזל הוא כמעט התאדה, 10 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מופחת בחצי, 15 דקות. מסננים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
מתבלים את הטונה במלח ופלפל וממלאים את שני הצדדים בשומשום. במחבת nonstick, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את הטונה; מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד זרעי שומשום משחימים והטונה היא בינונית-נדירה, 5 דקות. חותכים את הטונה 1/3 אינץ עבה ומגישים עם קרם ג ' ינג ' ר אטריות זכוכית מוקפץ.