שוקולד ומוגלי שקדים עם רוטב שוקו חם boozy הוא קינוח המגיש 2. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שקדים טחונים, disaronno, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שוקו חם רזה Boozy, שוקו חם (גרסת Boozy), ו שוקו חם בטעם מנטה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
חמאה 2 x 150 מ " ל תבניות dariole, לפזר את השקדים flaked אז הם מקל על הבסיס ואת הצדדים ולשים על מגש אפייה קטן. מקציפים את החמאה, הסוכר, הביצה, הקמח, שקדים טחונים ואבקת קקאו יחד, ואז מחלקים בין התבניות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
נייר אורז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(65 עוגיות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים במשך 20-25 דקות עד שיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בינתיים, עבור הרוטב, להמיס את כל החומרים במחבת קטנה ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
בזהירות להפוך את העוגות מתוך תבניות שלהם לשבת על 2 צלחות (באותה הדרך כמו שהם אפו).
6
מגישים עם גלידת וניל, רוטב שוקולד חם, אספרסו ו splash יותר Disaronno.
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.