תרד, אספרגוס וסלט תות
תרד, אספרגוס, וסלט תות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם אגוזי מלך, עלי תרד, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט תרד-אספרגוס עם רוטב תות, סלט תרד אבוקדו תות עם ויניגרט תות #SundaySupper, ו סלט תרד תות עם רוטב תות.
הוראות
יוצקים 1 כף שמן זית לתוך 12-על ידי 15 אינץ תבנית אפייה; להוסיף אספרגוס, מפזרים 1/4 מלח כפית, ומערבבים מעיל.
מורחים בשכבה אחת ואופים בתנור 400, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב חומץ הנותרים 2 כפות שמן.
מוסיפים תרד, תותים, אגוזי מלך קלויים, ואספרגוס מקורר; מערבבים למעיל.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.