שוקולד מריר-צ'יפס שקדים
צ'יפס שוקולד ושקדים מרירים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 620 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קקאו תהליך הולנדי, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו פיסטוק-צ'יפס שוקולד מריר, עוגיות שקדים טוגנים עם מילוי שוקולד שקדים, ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).
הוראות
שוקולד מיקרוגל בקערת זכוכית קטנה במדיום (50% כוח) 1 דקה או עד מתרכך, ערבוב פעם אחת; מערבבים עד השוקולד הוא חלק.
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
להוסיף ביצה ותמציות, מכות עד מעורבב.
מוסיף שוקולד נמס, פועם עד מעורבב.
לנפות יחד קמח הבא 3 מרכיבים.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לתערובת החמאה, מכים במהירות נמוכה רק עד לשלב.
מוסיפים את תערובת הקמח שנותרה, פועמים רק עד לשלב; מערבבים בשקדים. מחלקים בצק לשניים, בעיצוב לתוך 2 דיסקים שטוח. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד, ולהירגע לפחות 4 שעות.
הסר 1 דיסק בצק מהמקרר, ולתת לעמוד 10 דקות. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, וגלגל לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק עם חותך עגול 2 1/2 אינץ'; מניחים סיבובים 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף. צ ' יל הכין גיליונות אפייה עם סיבובי בצק 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא מוצק. חזור על הנוהל עם דיסק הבצק שנותר.
אופים ב 350 על מדף תנור מרכז 13 עד 15 דקות או עד המרכזים הם המשרד. מגניב על תבנית אפייה 2 עד 3 דקות.
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בג ' יררדלי שוקולד מריר בסגנון האירופי של הרשי קקאו מעובד הולנדי.