קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק

שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק
שיפודי סטייק עם בצל ירוק טבילה רוטב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם צ'ילי תאילנדי, רוטב דגים, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק, שיפודי סטייק למוני עם רוטב טבילת לימון, ו פנקייק בצל ירוק עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
Purée allingredients למעט סטייק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.לקצץ רצועת שומן (המכונה לפעמים כובע afat) מבשר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
חותכים שומן לקוביות 1/4 "-1/2"; חותכים בשר לקוביות בקירוב 1".
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מניחים שומן ובשר בגדולקערה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מוסיפים מרינדה וזורקים למעיל;מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
הסר שומן ובשר מן המרינדה, צחצוח את עודף. שיפודי Threadonto, בשר לסירוגין עם שומן, כך חתיכות נוגעות אבל לא מודבק בחוזקה יחד (אשר ייסלו בישול). השאירו לפחות 1 " של שטח בקצות שיפודיםלפנייה קלה. להשליך מרינדה;לשמור שומן עודף עבור נוזל צוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה רק לפנישאת מתחילה לצלות; מערבבים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לרכך כל מילואים שומן מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
2
העברה לסיר קטן.מבשלים מעל חום בינוני-נמוך untilfat מחומם דרך, כ 3 דקות (שומן לא יימס לחלוטין).
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים allingredients ומבשלים עד רק חמםבאמצעות; לשמור על חום.
4
לבנות אש בינונית charcoalgrill, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.שיפודי גריל, צחצוח עם bastingsauce ולהפוך כל 2 דקות, במשך 10 דקות. להפסיק לצלות ולבשל, מפנה כל 2 דקות, עד שחוםשוליים ובישל דרך, כ 6 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים עם רוטב בצל ירוק בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.