שיפודי פירות ים רטבים עם רוטב ברביקיו לא כל כך סודי
שיפודי פירות ים רטבים ושובבים עם רוטב ברביקיו לא כל כך סודי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך סלמון אטלנטי, סוכר חום, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, ו כדורי בשר ברביקיו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודי עץ ספוגים במים במשך 30 דקות כדי למנוע שריפה.
מערבבים את רוטב העגבניות, קטשופ, סוכר חום, אבקת שום, חומץ תפוחים בקערה קטנה. תניח בצד.
חותכים צדפות לחצאים או לרבעים, כך שהם רק מעט גדולים יותר מאשר השרימפס.
חותכים סלמון וקישואים לחתיכות בערך באותו גודל כמו הצדפות.
מניחים את כל הירקות ופירות הים על שיפודים 4, לסירוגין ההזמנה שלהם.
להביא גריל או מחבת גריל מרוסס עם ספריי nonstick לחום בינוני.
הוסף שיפודים ומבשלים עד פירות ים מתחיל להפוך אטום על גבי, על 5 דקות.
שיפודי Flip ומבשלים עד כל פירות ים מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
רסס או מברשת רוטב על שיפודים מיד לאחר הסרת אותם מחום.