קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

שכבות נקניק ונקניקיות

שכבות נקניק ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ונקניק סטרטן. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, חזיר אפוי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שכבת נקניק, שכבת ביצה ונקניקיות, ו שכבות נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור במשך 10 דקות, או עד זהב פריך; להעביר את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, ממיסים את החמאה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מוסיף את הבצל, סלרי jalapeo ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הנקניקיות האיטלקיות ומבשלים, שוברים את כל חתיכות גדולות, עד שכבר לא ורוד, 8 דקות. מערבבים בחזיר, אנדויל, טימין ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מעבירים לקערה גדולה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הגרייר, פרמזן ולחם לבשר. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, המניה וחצי וחצי ולהוסיף לתערובת הבשר והלחם; לזרוק עד מעורב באופן שווה ולחלח. מכסים את השכבות בפלסטיק ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
להעביר את השכבות לתבנית אפייה מוכנה להחליק את פני השטח. חמאה גיליון גדול של נייר לכסות את צלחת אפייה עם זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים את השכבות במרכז התנור במשך 30 דקות, או עד שנקבע בקושי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את רדיד ואופים במשך 45 דקות יותר, או עד השכבה הוא מבעבע ואת החלק העליון הוא זהוב וקשוח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
תן מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה
14
הפוך קדימה: השכבות האפויות ניתן לשמור בטמפרטורת החדר עד 4 שעות. לחמם לפני ההגשה.

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות andouille (על, קצוץ דקנקניקיות andouille (על, קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.baguettes, לחתוך לקוביות 1/2 אינץbaguettes, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3צלעות סלרי, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץצלעות סלרי, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת Gruyère, לחתוך לחתיכות 1/3 אינץגבינת Gruyère, לחתוך לחתיכות 1/3 אינץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי וחצי או חלב מלאחצי וחצי או חלב מלא454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר אפוי מעושן, לחתוך לחתיכות 1/3 אינץבשר חזיר אפוי מעושן, לחתוך לחתיכות 1/3 אינץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות איטלקיות מתוקות (כ 4), תרמילים הוסרונקניקיות איטלקיות מתוקות (כ 4), תרמילים הוסרו1jalapeño, זרע טחוןjalapeño, זרע טחון12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי12 כפיות אבקת שוםעלי קורניתעלי קורנית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח