נקניק גביני ותבשיל פנה
גשו לסופר וקנו מלח, נקניק, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: נקניק גביני ותבשיל פנה, נקניק גביני פנה, ו סיר אחד נקניק גביני פנה.
הוראות
מחממים תנור ל 350°. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בזמן שפסטה מתבשלת, ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח, 1/2 תיבול איטלקי כפית תה, פלפל ושום. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בתערובת גבינה איטלקית וכוס 1/4 של גבינת פרמזן עד מומס.
מערבבים בעדינות פסטה ונקניק לרוטב גבינה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 3 ליטר.
מפזרים 1/4 הנותרים גבינת פרמזן כוס ו 1/4 כפית תיבול איטלקי.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד מבעבע.