שכבות נקניק, פונטינה ופלפל
שכבות נקניק, פונטינה ופלפל פעמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, לחם כפרי, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, פלפל וגבינת עיזים שכבות, ו סלמי, פונטינן ופלפלי פלפל קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13x9x2 אינץ קרמיקה או צלחת זכוכית.
7 מרכיבים Whiskfirst בקערה גדולה; sprinklegenerously עם פלפל. תניח בצד.
מניחים נקניק במחבת nonstick גדולה; לדחוף לצד 1.
הוסף פלפל לצד השני של מחבת.
Sauteacute; על חום גבוה, שבירת upsausage עם מזלג, עד הנקניק מבושל פלפלים חומים כתמים,על 7 דקות.
סדר חצי פרוסות לחם מוכןדיש.
יוצקים חצי תערובת ביצים מעל.
Sprinklewith חצי גבינה, ואז חצי sausagepeppermixture. חזור על שכבות.
בואו לעמוד 20 דקות, מדי פעם לחיצה על breadto לצלול.
אופים סטרטה עד מנופח וגבוה, כ 1 שעה. מגניב במקצת.
למנה: 549.86 (kcal) קלוריות, 51.7% קלוריות משומן,