קציר חזיר, בטטות ואורז
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו שעועית, בטטות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. עם כפית נסו קציר חזיר, בטטות ואורז, חזיר מאודה עם אבקת אורז חריף ובטטות, ו קציר צלי עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל חזיר ובצל על חום בינוני גבוה 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
בתבנית אפייה, מערבבים תערובת חזיר וכל שאר החומרים. מכסים בנייר כסף.
אופים 1 שעה או עד אורז רך.