שעועית ירוקה עם בייקון ושאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם בייקון ושאלוט. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך בייקון, חמאה, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם בייקון ושאלוט, שעועית ירוקה עם בייקון ושאלוט, ו שעועית ירוקה של טום עם שאלוט.
הוראות
מבשלים שעועית בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
ניקוז. יש לשטוף מתחת למים קרים.
לנקז היטב. להתייבש עם מגבות נייר. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. לעטוף במגבות נייר; לצרף שקית פלסטיק resealable, להכניס למקרר.)
מבשלים בייקון במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני עד פריך.
להעביר מגבות נייר וניקוז. להשליך את כל אבל 3 כפות שומן בייקון במחבת.
מוסיפים חמאה למחבת וממיסים על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ו sauté עד רך וזהב, על 4 דקות.
מוסיפים שעועית ו sauté עד מחומם דרך, על 6 דקות.
מוסיפים בייקון למחבת וזורקים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.