שרימפס, ברוקולי ועגבניות מיובשות עם פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס, ברוקולי, ועגבניות מיובשות עם פסטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 415 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שרימפס, פחות נתרן מרק עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles.
הוראות
מניחים עגבניות ומים רותחים בקערה. מכסים ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז; לנקז ולקצוץ.
בעוד עגבניות תלולות, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
אדים ברוקולי, מכוסה, 4 דקות או עד פריך-מכרז. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות.
הוסף שרימפס; לבשל 4 דקות.
מוסיפים מרק וגבינה שמנת, ערבוב לשלב; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, ברוקולי ובזיליקום; מערבבים היטב. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים בפסטה, גבינת פרמזן ומיץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.