קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס זכה טונות עם מרק פטריות שיטאקי-מיסו

שרימפס זכה טונות עם מרק פטריות שיטאקי-מיסו
שרימפס זכה טונות עם מרק פטריות שיטאקי-מיסו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך רוטב סויה, מים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות שיטאקי לבביות ומרק מיסו, ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה, ו מרק פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין מרק, לשפוך מים רותחים על שקית תה בסיר גדול; תלול 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר ולהזמין שקית תה. להביא תערובת תה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
3
הוסף מיסו, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים פטריות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
הסר מהחום; לכסות ולהניח בצד.
6
כדי להכין מילוי, לחתוך לפתוח שקית תה שמורה, ויוצקים תה רופף; קוצצים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
7
מערבבים תה משוחרר, בצל טחון, ואת המרכיבים הבאים 8 (בצל טחון דרך שום) בקערה בינונית. עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית 1 כף תערובת שרימפס על מחצית מכל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום, ויצרו משולש.
מרכיבים שתצטרך
תה רופףתה רופף
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מביאים תערובת תה שמורה לרתיחה; מוסיפים טון וון, בעדינות מערבבים, ומבשלים 4 דקות או עד טון זכה לצוף למעלה. מצקת 5 טון וון מרק 1 כוס לתוך כל אחד 4 קערות. מחלקים פלפל ופלחי בצל באופן שווה בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
9
מגישים באופן מיידי.
10
הערה: טורקיה הקרקע ניתן להחליף חזיר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.