זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך שמן קוקוס, שרימפס, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל קוקוס פטל שוקולד מרי (עם שמן קוקוס!) כקינוח. נסו Camarones קון מנגו (שרימפס עם מנגו), סביצ'ה דה Camarones Y מנגו (שרימפס ומנגו סביצ' ה), ו שרימפס מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
פיל, devein ולהסיר זנבות מן השרימפס. לזרוק עם arrowroot לשלב ולהניח בצד. השתמש בחזרה של סכין כדי לרסק שום ולהמשיך לטחון. [img src=" http://www.everydaymaven.com/wp-content/uploads/2012/02/IMG_6174.jpg "רוחב= "550"] פיל ג ' ינג ' ר באח עם מיקרו מטוס או פומפיה בסדר.פרוס בצלים ירוקים דק ואורות נפרדים מירוקים כהים.
להוסיף 1 כפית שמן צ 'ילי ושום, ג' ינג ' ר ולבנים בצל ירוק. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 20 שניות. לזרוק מנגו, עגבניות, חלב קוקוס ומלח. לסחוט מיץ ליים ומערבבים. מבשלים, ערבוב מדי פעם ושורט את התחתית של מחבת במשך 5 עד 7 דקות.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.