שרימפס עם לימון ושמיר
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס עם לימון ושמיר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שרימפס, מיץ לימון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו קסדייה חסילוני לימון ושמיר, סלט אספרגוס ושרימפס עם ויניגרט שמיר לימון, ו לימון-שמיר פסטה קישואים עם שרימפס וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומבשלים ב-3 קבוצות: לכל אצווה, מחממים 1/3 כוס שמן הזית במחבת עמוקה וגדולה.
מוסיפים שליש מהשרימפס ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד הזהב, כ -3 דקות.
הוסף 2 כפות של מיץ לימון ו 1 כף של שמיר ולזרוק למעיל, ואז להעביר את השרימפס כפי שהוא מבושל מגש גדול עמוק.
מוסיפים 1/4 כוס מים למחבת ומרתיחים על אש גבוהה, מגרדים את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת, עד המיצים מופחתים עד 2 כפות; מוסיפים את השרימפס מבושל.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של מיץ לימון ו 1 כף שמיר לחסילון ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק היטב.
מגישים את החסילון חם או בטמפרטורת החדר, עם לחם פיתה חם.
הפוך קדימה: שרימפס מבושל יכול להיות בקירור עד 3 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.