שרימפס עם עגבניות מיובשות ולינגוויני הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם עגבניות מיובשות, לינגוויני עם עגבניות מיובשות וברי, ו לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון.
הוראות
1
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים שמן זית ושום עד השום הוא צולע אבל לא השחמה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים מיץ לימון, יין, מרק ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
הפעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד שחין רוטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
4
מוסיפים פסטה, חוזרים לרתיחה, ואז מוסיפים שרימפס. מערבבים לעתים קרובות עד פסטה הוא רך לנשוך שרימפס הם אטומים אך לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך כדי לבדוק), 5 עד 8 דקות. מצקת לתוך קערות רחבות ומפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה