קושיקשה
מוכן ב10 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

שרימפס, צדפה ובשר חזיר שומאי

שרימפס, צדפה ובשר חזיר שומאי
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 237 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ביצה לבן, חזיר טחון, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שרימפס שומאי, Shumai שרימפס מרוסק, ו שומאי עם סרטן וחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את השרימפס, צדפות, חזיר, זנגביל, כוסברה, שאלוט, חומץ, שמן שומשום וחלבוני ביצה במעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את עמילן התירס ומיץ לימון ודופק כדי לשלב -- אני אוהב שלסתימות שלי יש מעט מרקם. (לחלופין קוצצים את השרימפס וצדפות דק ואז מוסיפים את החזיר, זנגביל, כוסברה וחומץ וקוצצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים במהירות בחומץ, שמן שומשום, חלבוני ביצה, תיבול, עמילן תירס ומיץ לימון.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כדי להפוך את שומאי: להחזיק עטיפה wonton ביד שלך. כף 1 כף של המילוי למרכז העטיפה (לשטוף את הכף במים קרים כך המילוי לא מקל). לאסוף את הקצוות של העטיפה סביב המילוי וללחוץ את הצדדים יחד עם האצבעות שלך להרכיב כוס קפלים קטן. (הצדדים יהיה קפלים באופן טבעי, משאיר את המילוי חשוף מעט.) הקש על הכופתה על השולחן כך התחתון הוא שטוח והוא עומד זקוף ואז להפריש על תבנית אפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. מעל כל שומאי עם אפונה. (אתה יכול להקפיא כל מילוי שאריות.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
שמן קלות את החלק התחתון של ספינת במבוק ואז בשורה אותו עם עלי הכרוב. לעמוד כופתאות ב steamer בשכבה אחת דואג שהם לא נוגעים זה בזה. (ספינת קיטור 10 אינץ ' יהיה להכיל 12 shumai). להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בווק. מניחים את ספינת הבמבוק בווק, מכסים אותו עם מכסה הבמבוק ואדים עד השומאי מרגיש מוצק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים את שומאי מיד מעוטר בצלים ירוקים מלווה רוטב סויה או רטבי טבילה על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.