קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה

תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה
תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עם צ'וריסו & כרישה, המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, ו גריסים חריפים עם צ'וריסו, כרישה ותירס.

הוראות

1
לקצץ את השורש, את הירוקים הכהים, ואת רוב החלקים הירוקים בהירים של הכרישה. קוצצים את הכרישה לחתיכות 1/2 אינץ ולשטוף ביסודיות כדי להסיר את כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
חותכים את צ 'וריסו לחצי לאורכו ולפרוס לחצי ירחים בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
3
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ'. מלח את המים, לכסות חלקית, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לפי הצורך ומרתיחים עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 עד 15 דקות; לנקז. בעוד תפוחי האדמה לבשל, לחמם את השמן בסיר גדול (לבחור אחד thats רחב מספיק כדי להחזיק את הדג בשכבה אחת) על אש בינונית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את chorizo ו כרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chorizo יש השחמה מעט הכרישות רכות, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את העגבניות והמיצים שלהם, היין, 1-1 / 2 כוסות מים, ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. חלקית לכסות את הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בחצי מהפטרוזיליה. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל, מניחים את הפילה על גבי התבשיל, מכסים ומבשלים עד שזה עתה מבושל, 6 עד 8 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להעביר את הבקלה לקערות מרק רדודות (הפילה עלול להתפרק). כפית את התבשיל על הבקלה ומגישים מיד, מעוטר בפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
קלוריות
1
490, שומן
2
21, קלוריות שומן
1
190, שומן רווי
2
7, חלבון
3
37, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
1340, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
38, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה