תבשיל ברונסוויק
תבשיל ברונסוויק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 61 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שיני שום, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
טפיחה ארנב יבש ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
לטאטא יחד קמח קאיין בקערה רדודה, ואז לדלות ארנב בקמח, מתנער עודף.
חום 2 כפות שמן בסיר כבד רחב 6 עד 7 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. חצי ארנב חום, מסתובב פעם אחת, בערך 10 דקות בסך הכל.
הוסף 1 כף שמן לסיר וארנב חום שנותר; העברה לצלחת.
מוסיפים שמן כפות שנותר לסיר יחד עם בצל, פלפל, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולבשל, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד ירקות מתרככים, על 8 דקות.
הוסף עלה דפנה, מרק, עגבניות עם מיץ, ארנב עם כל מיצי בשר מן הצלחת ולהביא לרתיחה. מבשלים, מכוסה, 50 דקות.
מערבבים תירס ושעועית לימה, ואז מבשלים, חשופים, עד התבשיל מעובה מעט וירקות רכים, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להשליך עלה דפנה.
למנה, בהנחה שמונה מנות: 445 קלוריות, 25 גרם שומן (6 גרם רווי), 86mg כולסטרול, 523mg נתרן, 29 גרם פחמימות, 5g סיבים, 28 גרם חלבון
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "