קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

תבשיל כבש בסקי

תבשיל כבש בסקי
זה מושלם עבור חורף. אם יש לך עגבניות, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל כבש בסקי, Tastetrotting: Marmitako a. k. תבשיל טונה בסקי עם פלפלים ותפוחי אדמה, ו עוגת דובדבנים בסקית (בסקית דובדבן) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את הטלה, חצי שיני שום, רוזמרין, ויין לבן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן להשרות במשך 2 עד 3 שעות.
3
מסננים את הבשר, משליכים את המרינדה, מתייבשים עם מגבות נייר. לרכך את שיני השום הנותרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה עם מכסה, מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, חום את הבשר מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה. מלח את הבשר כפי שהוא חומים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את הבשר מהמחבת והוסף את הבצל הקצוץ למחבת. לבשל, גירוד חתיכות משחי תקוע בתחתית הסיר עם כף עץ, עד הבצלים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להחזיר בשר למחבת, להוסיף פפריקה, פלפלים קלויים, עגבניות, פטרוזיליה, עלה דפנה, יין אדום, להביא לרתיחה: להחזיר את הבשר למחבת עם בצל ושום. מערבבים בפפריקה, פלפלים קלויים, עגבניות, פטרוזיליה, עלה דפנה ויין אדום. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, ומאפשרים לנוזלים להפחית קצת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוספת ציר עוף, מבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
5
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי ומלח יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מגישים עם לחם כפרי. אם אתה רוצה, לנסות לקישוט עם עלי נענע טריים (אם כי אין לי מושג איך "בסקי"כי הוא, זה פשוט טעים.)
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
לחם איטלקילחם איטלקי

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Quicksilver קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
A stunning pop of red fruit—the signature of this vineyard—opens this decadent, concentrated vintage. The 2015 Quicksilver has slightly darker fruit flavors than its preceding vintage while still retaining the juicy cherry and plum notes one has to come to love from this western Rutherford site. Elegant floral notes and a mouthwatering natural acidity brightens the palate while rich tannins carry the flavors into a long, persistent finish.