תבשיל סלט תפוחי אדמה גרמני חם
תבשיל סלט תפוחי אדמה גרמני חם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 291 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו מלח, מיונז, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו תבשיל תפוחי אדמה גרמני, תבשיל תפוחי אדמה ונקניק גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים תפוחי אדמה לרתיחה בסיר גדול של מים מלוחים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
ניקוז; להעביר תפוחי אדמה לתבנית אפייה גדולה.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; מתפוררים ומפזרים על תפוחי אדמה.
מחממים מחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים סלרי ובצל ירוק עד סלרי הוא רך, על 5 דקות.
מעבירים ירקות לתבנית אפייה.
מקציפים מיונז, חומץ, סוכר, חרדל, מלח ופלפל שחור בקערה עד חלקה.
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה ומערבבים עד מעורבב היטב.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, 20 עד 35 דקות.