תבשיל סקווש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חמאה, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו דלעת אפונים אפויים עיניים שחורות - זה תבשיל סקווש, תבשיל סקווש, ו תבשיל סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מטגנים את הדלעת בקצת שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה עד שהיא נשברה לחלוטין, כ -15 עד 20 דקות. קו מסננת עם מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
סקווש
תה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מסננת
3
מניחים את הדלעת המבושלת במסננת מרופדת. לסחוט לחות עודפת מן הסקווש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
במחבת בגודל בינוני, לטגן את הבצל בחמאה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מן המחבת ומערבבים את כל החומרים יחד מלבד פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים תערובת לתוך תבשיל קדרה חמאה העליון עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.