זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עוף, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף בכוסברה / רוטב כוסברה, רוטב מנגו וכוסברה-לדגים או עוף, ו מרק עוף טורטייה עם Chard קשת, אבוקדו & כוסברה.
הוראות
1
המרק
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
2
התחל להכין את המרק: אם אתה משתמש בתרמילי הל, לשבור אותם במכתש ועלי או עם ידית של סכין שף. לפצח את הפלפל השחור גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
תרמילי הל
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שפים סכין
3
שים את הל כתוש ופלפל שחור, מקל קינמון, עלה דפנה, בצל, לימון ועוף לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הוסף 9 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. שפשף כל לכלוך מקציף שאוסף על פני השטח של המרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחת
5
הסר את העוף: לאחר כ -20 דקות, להסיר את חתיכות חזה העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
לאחר מרק מבושל במשך 45 דקות עד שעה (העיתוי לא צריך להיות מדויק), לכבות את החום ולהסיר את רגלי העוף ואת הירכיים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים את המרק: מסננים את המרק דרך מסננת משובחת ומזמינים 4-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את המלח לזה וגם את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. שמור את המרק שנותר למתכון אחר (הוא יקפא היטב).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
להסיר ולהשליך את עור העוף מחלקי העוף . תפשטי את כל הבשר השימושי מהעוף ותגרסי אותו ביד. תניח את זה בצד. זרוק את העצמות.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Quicksilver קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.