תבשיל עוף קולומביאני (Ajiaco)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף קולומביאני (Ajiaco). והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 572 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, תפוחי אדמה, אבקת שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה: Ajiaco, תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה קולומביאני {Ajiaco}, ו מרק עוף קולומביאני: AJIACO.
הוראות
שים חתיכות עוף בסיר גדול מעל חום בינוני עם מספיק מים כדי לכסות את העוף; להביא לרתיחה ולתת להתבשל עד העוף נופל מהעצמות, כ 45 דקות.
הסר עוף מן הסיר, שמירה על המים בסיר. אפשר לתרנגולת להתקרר מספיק כדי שתוכל להסיר את הבשר מהעצמות ולגרוס לגדילים.
להחזיר את המים לחום בינוני; להוסיף את תפוחי האדמה, בצל, מלח, פלפל, ואבקת שום למים; לבשל עד תפוחי אדמה ובצל רכים; כ -30 דקות. לאחר תפוחי האדמה רכים, להשתמש מועך כדי מועך את תפוחי האדמה לתוך מרק, וכתוצאה מכך מרק מעובה. מערבבים את העוף הגרוס ותירס; לבשל עד מחומם דרך לחלוטין.
מוסיפים את האבוקדו והכוסברה ממש לפני ההגשה; מקשטים עם שמנת חמוצה.