קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל שעועית אפויה תפוח

תבשיל שעועית אפויה תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שעועית אפויה תפוח. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לכם בייקון, תפוח סבתא סמית, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תבשיל אפוי של שלוש שעועית, תבשיל שעועית אפויה, ו תבשיל שעועית אפויה של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם תרסיס בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט בייקון ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
יוצקים לתוך צלחת אפייה ולהניח את רצועות גלם של בייקון על גבי. מכסים ואופים במשך כ 45 דקות, או עד עבה תוסס. לחשוף ולאפות במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה