קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

תירס בגריל מושלם על קלח

תירס בגריל מושלם על קלח
המתכון לחלוטין תירס בגריל על קלח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 681 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור יום העצמאות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת צ'ילי אנצ' ו, אוזני תירס, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רדיקיו בגריל מושלם, בשר חזיר צלוי בצורה מושלמת, ו צלעות חזיר צלויות בצורה מושלמת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
משוך את הקליפות החיצוניות למטה האוזן לבסיס. הסר את המשי מכל אוזן של תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקום, ומניחים את האוזניים של תירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר תירס מהמים ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מניחים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, הופך כל 5 דקות, או עד גרעינים מכרז כאשר פירסינג עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הסר את הקליפות ולאכול על קלח או להסיר את הגרעינים.
7
מגישים עם חמאת מנגל ו / או חמאת עשב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
8
מורחים על התירס בזמן חם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
12
מוסיפים את הפפריקה, קאיין, כמון ואבקת אנצ ' ו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
13
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והמים מפחיתים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
בואו להתקרר מעט.
15
מניחים את החמאה במעבד מזון, מוסיפים את תערובת התבלינים ורוטב ווסטרשייר ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, מגרדים את התערובת לקערה קטנה, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
שלב במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח