קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

תירס בגריל מושלם על קלח

תירס בגריל מושלם על קלח
המתכון לחלוטין תירס בגריל על קלח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 681 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור יום העצמאות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת צ'ילי אנצ' ו, אוזני תירס, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רדיקיו בגריל מושלם, בשר חזיר צלוי בצורה מושלמת, ו צלעות חזיר צלויות בצורה מושלמת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
משוך את הקליפות החיצוניות למטה האוזן לבסיס. הסר את המשי מכל אוזן של תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקום, ומניחים את האוזניים של תירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר תירס מהמים ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מניחים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, הופך כל 5 דקות, או עד גרעינים מכרז כאשר פירסינג עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
הסר את הקליפות ולאכול על קלח או להסיר את הגרעינים.
7
מגישים עם חמאת מנגל ו / או חמאת עשב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
8
מורחים על התירס בזמן חם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מוסיפים את הפפריקה, קאיין, כמון ואבקת אנצ ' ו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
13
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והמים מפחיתים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
14
בואו להתקרר מעט.
15
מניחים את החמאה במעבד מזון, מוסיפים את תערובת התבלינים ורוטב ווסטרשייר ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, מגרדים את התערובת לקערה קטנה, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
16
שלב במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה