תירס בגריל מושלם על קלח
המתכון לחלוטין תירס בגריל על קלח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 681 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור יום העצמאות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת צ'ילי אנצ' ו, אוזני תירס, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רדיקיו בגריל מושלם, בשר חזיר צלוי בצורה מושלמת, ו צלעות חזיר צלויות בצורה מושלמת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל עד בינוני.
משוך את הקליפות החיצוניות למטה האוזן לבסיס. הסר את המשי מכל אוזן של תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקום, ומניחים את האוזניים של תירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח במשך 10 דקות.
הסר תירס מהמים ולנער עודף.
מניחים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, הופך כל 5 דקות, או עד גרעינים מכרז כאשר פירסינג עם סכין קילוף.
הסר את הקליפות ולאכול על קלח או להסיר את הגרעינים.
מגישים עם חמאת מנגל ו / או חמאת עשב.
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הפפריקה, קאיין, כמון ואבקת אנצ ' ו ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והמים מפחיתים.
מניחים את החמאה במעבד מזון, מוסיפים את תערובת התבלינים ורוטב ווסטרשייר ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, מגרדים את התערובת לקערה קטנה, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
שלב במעבד מזון ותהליך עד חלקה.