קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

תמנון צלוי עם סלרי וסלט שעועית קנליני

תמנון צלוי עם סלרי וסלט שעועית קנליני
תמנון צלוי עם סלרי וסלט שעועית קנליני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לך גזר, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט שעועית קנליני, צדפות בגריל ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, ו שעועית קנליני וסלט טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את התמנון: מעיל סיר גדול עם שמן זית לזרוק את השום, גזר, סלרי ובצל. מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תמנוןתמנון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החומץ וממלאים את המחבת במים. מתבלים במלח, זורקים פנימה את עלי המפרץ ומביאים את המים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את התינוק תמנון ומבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
4
הסר מן הנוזל ולתת מגניב. (חלק זה יכול sooooooo לעשות קדימה.)
5
כדי להכין את הסלט: מעיל מחבת טחון ישר צדדי גדול עם שמן זית, לזרוק את הבצל, מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבצלים עד שהם מתחילים להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות. לזרוק את השעועית, ציר עוף וסלרי ומבשלים עד המניה הצטמצמה על ידי קצת יותר מחצי. כבה את החום ושמור את תערובת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
7
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חותכים את הראשים של התמנון וחותכים את הרגליים לחלקים של 2 רגליים. שמן את הרגליים ומניחים אותם על הגריל כדי להטעין מעט ולחמם את התמנון.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה ועלי סלרי עם מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח. מחלקים בין 4 צלחות הגשה כף חלק תערובת שעועית חמה על ארוגולה. סדר את הרגליים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
טפטוף עם שמן גמר שמן גדול ושמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
11
מסננים את השעועית מן המים השרייה ומניחים בסיר בינוני. לזרוק את שיני השום, עלה דפנה, גזר, סלרי, טימין ובצל.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מוסיף מים למחבת עד שהוא מכסה את השעועית על ידי כ 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
שים את המחבת על חום גבוה ולהביא את המים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד השעועית הם רכים מאוד ומכרז, 35 עד 40 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מתבלים את המים בנדיבות עם מלח ולתת לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מסננים את השעועית מנוזל הבישול ומסירים את הירקות, המפרץ, הקורנית והנפט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק