תפוחי אדמה מטוגנים עם רוזמרין ובצלצלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מטוגנים עם רוזמרין ושאלוט. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 4 . מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ציר עוף, מלח גס ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פירה רוזמרין בטטות עם שאלוט, סקווש חורף צלוי & תפוחי אדמה עם חרדל & שאלוט, ו עוף מטוגן ותפוחי אדמה עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן והחמאה מעל חום בינוני-נמוך במחבת גדולה או תבנית אפייה.
מוסיפים פרוסות בצל ומבשלים עד רך מאוד, כ -15 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ואת שאלוט וחצי עלים רוזמרין; העונה עם כמות טובה של מלח ופלפל. להעלות את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד תפוחי אדמה מתחילים חום, על 10 דקות יותר.
הסר מהחום, ולהוסיף עלי רוזמרין הנותרים ואת המניה.מכסים מחבת או מחבת אפייה עם מכסה או חתיכת נייר, ומעבירים אותו לתנור; מבשלים עד שתפוחי אדמה הם מזלג מכרז, על 15 דקות (העיתוי ישתנה עם גודל תפוחי אדמה). לחשוף, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם, על 30 דקות נוספות.