תפוחי אדמה ממולאים בסגנון פורטוריקני
תפוחי אדמה ממולאים בסגנון פורטוריקני עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם כוסברה, קרקרים, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בשר חזיר צלוי (פרניל) בסגנון פורטוריקני, Arroz con Pollo, בסגנון פורטוריקני #SundaySupper, ו מנטה Mojo (פורטוריקני בסגנון רוטב שום עם מנטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 20 דקות. או עד מכרז; לנקז.
מניחים בקערה בינונית. מחית עד חלקה. מערבבים בפירורי קרקר. מקררים 1 שעה או עד מקורר.
רוטב חום במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים פלפלים וכוסברה; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עוף וזיתים; מערבבים.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.
שמן חום בסיר בינוני ל 191°. צורה תערובת תפוחי אדמה לתוך קציצות 5 אינץ ' עם ידיים מקומטות קלות, באמצעות כ 1/3 כוס של תערובת תפוחי אדמה עבור כל פטי. כפית על תערובת 1/4 כוס עוף על מרכז כל קציצה. מקפלים קצוות של קציצות על תערובת עוף כדי לצרף מילוי לחלוטין. צור כל אחד לצורה אליפטית, הדומה לתפוח אדמה גדול.
להוסיף, 2 בכל פעם, כדי שמן חם; לבשל 5 עד 6 דקות. או עד חום זהוב.