תפוחי אדמה מתוקים ג'ינג'ר אפוי
תפוחי אדמה מתוקים ג'ינג'ר אפוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. אם יש לכם שימורי משמש, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סטייק ג'ינג'ר מתוק & בטטה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו סוכריות-ג'ינג'ר בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הריבות, מיץ תפוזים, חמאה, זנגביל, ומלח בסיר קטן על אש בינונית. מביאים את התערובת לרתיחה, מערבבים מדי פעם, ומבשלים עד שהחמאה והריבות נמסים וחלקים, כ-6 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בקערה גדולה, טפטוף עם שליש מתערובת משמש (כ 1/2 כוס), ו, באמצעות הידיים שלך, לזרוק מעיל. לרעף את הפרוסות בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים במשך 25 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור והסר את נייר הכסף.
טפטוף עם שליש נוסף של תערובת משמש ואופים חשופים במשך 10 דקות.
טפטוף עם שליש הנותרים של תערובת משמש ואופים חשופים עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז ואת זיגוג התעבה, כ 10 דקות יותר.
להעביר את הצלחת מתלה חוט מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.