קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

תפוח אדמה, שעועית ירוקה וסלט עגבניות שרי

תפוח אדמה, שעועית ירוקה וסלט עגבניות שרי
אם יש לך חומץ יין, שמן זית, תפוחי אדמה חדשים בצבע אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה נהדר. נסו תפוחי אדמה, עגבניות שרי וסלט שעועית ירוקה, תפוח אדמה, שעועית ירוקה וסלט עגבניות שרי, ו עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז.
3
העברה לקערה בינונית. רענון תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנקז היטב.
5
מבשלים תפוחי אדמה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
ניקוז.
7
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
להוסיף 2 כפות מיץ תפוזים ו 2 כפות חומץ; לזרוק מעיל. מגניב לטמפרטורת החדר, מדי פעם ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חומץחומץ
9
מוסיפים שעועית ירוקה, עגבניות ופטרוזיליה לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
להקציף הנותרים 6 כפות מיץ תפוזים, 1 כף חומץ, שמן, צלפים בקערה קטנה כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חומץחומץ
צלפיםצלפים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
מוסיפים רוטב לסלט וזורקים לשלב. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)