קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

תפוח-פודינג לחם שוקולד

תפוח-פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם תפוחים-שוקולד נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוח-פודינג לחם שוקולד צ'יפס, פודינג לחם שוקולד מריר ותפוח, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375º F.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החלב, חלב מרוכז, וניל, סוכר ואת הביצים מוכות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מחבת רוטב בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה, התפוחים והקינמון. מערבבים ומבשלים כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים לחם לתערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
תן לו לעמוד במשך כ 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
מוסיפים את התפוחים ושוקולד צ ' יפס לתערובת ומערבבים היטב.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פודינג לתוך ramekins במחבת צלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חמים.אני רוצה להודות לג ' וני ב "אוכל"..מחשבה ל!"for the: Friendship award.אני באמת מעריך את זה.