קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

תפוח פריך-סלט פקאן

תפוח פריך-סלט פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח פריך-פקאן סלט. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תפוחים, דבש, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כריך עוף קצוץ עם סלט פקאן פריך, סלט תפוחים פריך, ו סלט כרוב פריך עם שורש תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב, תפוחים, פקאנים, צימוקים ובצל. בקערה קטנה, לטאטא את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים מעל תערובת כרוב ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)