תפוח צלוי, בייקון וסלט פריזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח קלוי, בייקון, סלט פריזה. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך תפוחים, חסה פריזה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פריזה, תפוח וסלט בייקון, עוף צלוי בחרדל עם סלט פריזה חם, אצבעות ובייקון, ו סלט תאנה, בייקון ופריזי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב תפוחים, שמן זית, סירופ, מלח ופלפל. לזרוק מעיל, ולאחר מכן להעביר פרוסות תפוח לתבנית אפייה nonstick ואופים במשך 15 דקות. מערבבים, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד חום זהוב ומכרז, 10 עד 15 דקות יותר. תניח בצד.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב שאלוט וחומץ. תניח בצד.
במחבת כבדה מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך וחום, על 7 דקות; לנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 3 כף. של שומן הבייקון המצטבר ולהחזיר מחבת לחום נמוך.
הסר שאלוט מחומץ, הזמנת שאלוט, ולהוסיף חומץ לשומן בייקון חם, לטאטא עד ההלבשה הוא emulsified.
מסדרים frise בקערה ומוסיפים תפוחים, חתיכות בייקון, ושאלוט.
יוצקים רוטב חם על ירקות וזורקים למעיל.