קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

תפוח שומר גרניטה

תפוח שומר גרניטה
גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, זרעי שומר, סוכר מגורען superfine, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים גרניטה, עוגת תפוחים גרניטה, ו תפוח טרגון Granita (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים דק זרעי שומר במטחנת קפה/ספייס חשמלית או עם מרגמה ועלי, ואז מערבבים יחד עם סיידר וסוכר עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך תבנית אפייה 8-9 אינץ', זורק מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להקפיא, ערבוב ריסוק גושים עם מזלג כל 30 דקות, עד קפוא באופן שווה, על 2 שעות בסך הכל. לגרד עם מזלג כדי להבהיר מרקם, ריסוק כל גושים.
4
מגישים מיד או להקפיא, מכוסה, עד 3 ימים (rescrape כדי להבהיר מרקם שוב במידת הצורך).