קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תרד ארטישוק חיטה מלאה פנה

תרד ארטישוק חיטה מלאה פנה
פנה מחיטה מלאה ארטישוק תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. המתכון הזה מ מזוןרשת דורשת לבבות ארטישוק קופסאות, שום, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 31%. מתכונים דומים: פנה מחיטה מלאה עם נקניקיות, מנגולד ולבבות ארטישוק, פנה מחיטה מלאה עם פסטו ותרד, ו פסטה פנה תרד וארטישוק שמנת.

הוראות

1
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים אותו לרתיחה לבישול הפסטה, מתבלים במעט מלח ומבשלים לאל דנטה, לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ושומרים כ -1 כוס ממי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה במחבת טפלון בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים ארטישוקים לחימום ומשחימים קלות בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
5
כדי לנקות תרד, למלא כיור עם מים, סוויש תרד סביב ולתת חצץ ליפול לתחתית הכיור. עלים יבשים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
בקערה של מעבד מזון מוסיפים את השאלוט, 1/2 כוס ציר עוף, עלי תרד, נענע, שקדים ומלח ופלפל, לפי הטעם. אם יש לכם פומפיה קטנה או זסטר ביד, גרדו שום במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיהפומפיה
ZesterZester
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הוספת שן שלמה עלולה לגרום לחתיכות גדולות תועות של שום גולמי, מרירות מכדי לנגוס בהן. אם אין לכם פומפיה ידנית, טחון שום ומועך לעיסה עם מעט מלח. הפעל את המעבד והוסף כ -2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציפורן שלמהציפורן שלמה
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
8
מגרדים את פסטו התרד לתבנית הארטישוק ומכסים באופן רופף בנייר כסף. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה ומבשלים כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את מי הבישול של הפסטה השמורה, הפסטה והגבינה. לזרוק את המעיל פסטה עם רוטב חום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מעבירים לקערת הגשה או מגש, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה