קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה

תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוס איידל' תרד סטייק פלנק ממולאים Gorgonzola. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-146 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד, סטייק צלע, gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תרד וגורגונזולה ממולאים סטייק צלע, סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות), ו סטייק צד ממולא תרד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי פרפר הסטייק: באמצעות סכין חדה ארוכה, מחזיק אותו במקביל משטח העבודה, לחתוך דרך צד אחד ארוך של הסטייק, לעצור על 1/2 אינץ ' מהצד השני. פתח את הסטייק כפי שהיית פותח ספר. (אל תדאג אם עשית חור או שניים בבשר, כי זה יהיה מוסתר כאשר אתה מגלגל את הסטייק.) או, אם הסטייק הוא כבר דק, לא פרפר זה; רק לדפוק אותו עם פטיש בשר 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
5
מוסיפים את התרד ומבשלים עד רק נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
העברה למסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את כל הלחות מהתרד. אתה צריך בערך 1 כוס תרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8
מעבירים לקערה בינונית ומערבבים בפירורי הלחם והגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים את הסטייק על יריעת ניילון עם צד ארוך של הסטייק מולך. למרוח את תערובת התרד באופן שווה על הסטייק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך הקצה הרחוק ממך. החל מהצד הקרוב אליך ושימוש בניילון נצמד כסיוע, מגלגלים את הסטייק, לוחצים בעדינות על המילוי, ואז קושרים את הסטייק המגולגל בחוט קצבים במרווחים של 2-3 אינץ'. מתבלים בחוץ עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חוט קצביםחוט קצבים
10
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת צלייה גדולה או מחבת עמיד מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלי מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מניחים בתנור וצולים במשך 25 דקות, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הצלי קורא 120°f עד 125°f עבור בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
כדי לשרת, להסיר את החוט מן הסטייק לחתוך לפרוסות 1/2-עד 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס