קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם

תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם
תרד, תפוחי אדמה, ובייקון מוקרם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך תפוחי אדמה, פלפל פימנטו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם, תפוחי אדמה תרד מוקרמים, ו בייקון, פרמזן ותרד מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז ועדיין המשרד, על 15 דקות; לנקז ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה החמה עד שהתרככה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מקציפים קמח בצל ירוק וחמאה; מערבבים בהדרגה בחלב, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מעובה ותוססת. מערבבים מלח וגבינת צ ' דר לרוטב, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
פורסים תפוחי אדמה ומניחים כמחצית מתפוחי האדמה בתחתית תבשיל קדרה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
שכבה חצי התרד וחצי פימנטוס על תפוחי אדמה ושופכים חצי רוטב הגבינה על התרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב גבינה שנותר. מכסים תבשיל קדרה בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 50 דקות; לחשוף צלחת ולהמשיך לאפות עד השחמה על גבי, 5 עד 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות