קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם

תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם
תרד, תפוחי אדמה, ובייקון מוקרם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך תפוחי אדמה, פלפל פימנטו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תרד, תפוחי אדמה ובייקון מוקרם, תפוחי אדמה תרד מוקרמים, ו בייקון, פרמזן ותרד מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז ועדיין המשרד, על 15 דקות; לנקז ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה החמה עד שהתרככה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מקציפים קמח בצל ירוק וחמאה; מערבבים בהדרגה בחלב, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מעובה ותוססת. מערבבים מלח וגבינת צ ' דר לרוטב, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
פורסים תפוחי אדמה ומניחים כמחצית מתפוחי האדמה בתחתית תבשיל קדרה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
שכבה חצי התרד וחצי פימנטוס על תפוחי אדמה ושופכים חצי רוטב הגבינה על התרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב גבינה שנותר. מכסים תבשיל קדרה בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 50 דקות; לחשוף צלחת ולהמשיך לאפות עד השחמה על גבי, 5 עד 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מפזרים בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות