מרק בצל אאוטבק
מרק בצל Outback עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . אם יש לך בוליון בקר, פלפל טחון גס, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: Outback Steakhouse Bloomin ' Onion, Outback Steakhouse Bloomin Onion, ו מסעדת סטייקים Outback טבילה רוטב לבצל Bloomin.
הוראות
בסיר גדול, כבד מעל חום בינוני, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה. מערבבים קוביות מרק ולתת לרתוח 10 דקות, עד מומס.
מניחים בצל במים רותחים, להפחית את החום ומבשלים 30 דקות.
מערבבים במלח ופלפל ומבשלים 30 דקות יותר.
מערבבים את הקמח לתוך 1/2 כוס מים קרים כדי להפוך את הדבק. בעדינות לטאטא את התערובת לתוך מרק רותח, להיזהר לא לשבור את הבצל. מבשלים 30 דקות יותר.
מערבבים בקרם וגבינה עד גבינה מותכת ותערובת מחוממת היטב. דליל במים במידת הצורך.
מגישים חם, מעוטר קרוטונים,אם תרצה.