קושימומחה
מוכן ב43 דק.
מנות18
ציון בריאות15
מגזין

3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים

3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל 3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו קוקוס, סירופ מייפל, דגני אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5,900 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו שוקולד קוקוס שקדים, שוקולד קוקוס שקדים, ו שוקולד שקדים אגוזי קוקוס גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את השקדים למעבד מזון ומעבדים עד שארוחה משובחת נוצרת, רק גדולה יותר מחול. עכשיו מוסיפים את קמח שיבולת השועל, שמן, סירופ ומלח ומעבדים עד לשילוב ודביק. לבסוף, להוסיף את כוס שיבולת השועל התגלגל ולעבד עד שיבולת השועל קצוץ והבצק מגיע יחד, אבל שיבולת השועל עדיין יש קצת מרקם להם. הבצק צריך להישאר יחד כאשר לחוץ בין האצבעות. מפורר את הבצק באופן שווה במחבת מוכנה. לחץ על הבצק לתוך המחבת באופן שווה, הרטבת אצבעות במידת הצורך כדי למנוע דבק. להחליק את הבצק עם רולר מאפה ולהשתמש קצות האצבעות ללחוץ בקצוות עד אפילו.  נקב כמה חורים במזלג כדי לאפשר לאוויר לברוח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים, חשוף, במשך כ -13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות.עבור השכבה האמצעית: בסיר בינוני, מערבבים את חמאת השקדים, שמן, סירופ, וניל ומלח וחום מעל בינוני עד ששמן הקוקוס נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
שמן קוקוסשמן קוקוס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להקציף במידת צורך.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום. כאשר הקרום התקרר במשך 10 דקות בערך, מערבבים את דגני האורז פריכים לתערובת חמאת שקדים ושופכים את התערובת על גבי הקרום. להחליק ולמקם במקפיא על משטח שטוח במשך 40-45 דקות, עד השכבה האמצעית היא מוצקה לחלוטין. בעוד התערובת קופאת, טוסט פתיתי קוקוס גדולים (ראה הערה להלן). לאחר השכבה האמצעית קפואה, להסיר מן המקפיא ולהרים את הבר. חותכים לתוך 6 שורות אנכית ולאחר מכן לחתוך 3 שורות אופקית לעשות 18 ברים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חמאת שקדיםחמאת שקדים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מניחים ברים במקפיא שוב בזמן שאתה מכין את ציפוי השוקולד.לציפוי השוקולד: בסיר, ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס על אש בינונית נמוכה. כאשר מחצית השבבים נמסו, להסיר מן החום ומערבבים עד חלקה לחלוטין. מערבבים את הקוקוס הקרוע.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
שמן קוקוסשמן קוקוס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסר ברים מהמקפיא והכפית כמות קטנה של שוקולד על גבי כל בר. מיד, מפזרים פתיתי קוקוס קלויים. להחזיר את הסורגים למקפיא עד השוקולד מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
לשרת באופן מיידי (ברים יימסו במהירות, אז לא הייתי מציע להשאיר אותם יותר מדי זמן). אחסן שאריות במקרר או במקפיא.