קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

5: 2 דיאטה - מאפה תפוחי אדמה בסגנון מרוקאי = 233 קלוריות

5: 2 דיאטה - מאפה תפוחי אדמה בסגנון מרוקאי = 233 קלוריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו 5: 2 דיאטה-סלט תפוחי אדמה וסלק עם מוצרלה = 300 קלוריות, 5: 2 דיאטה - מיץ ביצה = 115 קלוריות, ו ירקות & תבשיל עדשים-5: 2 דיאטה = 242 קלוריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה ואת מלאי ירקות בסיר גדול. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 12 דקות עד רך אבל מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 230 ° C (450°F), גז מסמן 8 ומחממים את שמן הזית במחבת גדולה, עמוקה, אטומה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך 3-4 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3-4 דקות נוספות עד מתרככים וצבעונים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מערבבים לתוך הבצל את הלימון שהשתמר, פלפלים קלויים, התבלינים, פירה עגבניות, חומץ וקצת מלח ופלפל. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים, בהזמנת 400 מ " ל של הנוזל, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומניות שמורות למחבת. להעלות לרתיחה, ואז לשים את המחבת בתנור ולכבוש במשך 14-16 דקות עד הזהב (בישלתי אותו במשך כ 25 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק