5: 2 דיאטה - מאפה תפוחי אדמה בסגנון מרוקאי = 233 קלוריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו 5: 2 דיאטה-סלט תפוחי אדמה וסלק עם מוצרלה = 300 קלוריות, 5: 2 דיאטה - מיץ ביצה = 115 קלוריות, ו ירקות & תבשיל עדשים-5: 2 דיאטה = 242 קלוריות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה ואת מלאי ירקות בסיר גדול. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 12 דקות עד רך אבל מוצק.
בינתיים, מחממים את התנור ל 230 ° C (450°F), גז מסמן 8 ומחממים את שמן הזית במחבת גדולה, עמוקה, אטומה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך 3-4 דקות, ואז מוסיפים את השום ומבשלים במשך 3-4 דקות נוספות עד מתרככים וצבעונים קלות.
מערבבים לתוך הבצל את הלימון שהשתמר, פלפלים קלויים, התבלינים, פירה עגבניות, חומץ וקצת מלח ופלפל. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים, בהזמנת 400 מ " ל של הנוזל, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומניות שמורות למחבת. להעלות לרתיחה, ואז לשים את המחבת בתנור ולכבוש במשך 14-16 דקות עד הזהב (בישלתי אותו במשך כ 25 דקות).
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.