קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Bûche de Noël עם פטריות מרציפן

Bûche de Noël עם פטריות מרציפן
Bûche de Noël עם פטריות מרציפן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, פטריות מרציפן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bûche de Noël, Bûche de Noël, ו Buche De Noel.

הוראות

1
מביאים חלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה קטנה עד מעורבב היטב; להקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מקציפים חלב חם לתערובת ביצים. חזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה רותחים, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
העברה למעבד; מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
6
הוסף מרציפן; תהליך עד חלקה, על 1 דקה. מערבבים בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, ואז את שתי התמציות. מכסים ומקררים מילוי לפחות 4 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1
מחממים תנור למחבת גליל ג 'לי 177°. חמאה 11x10x1 אינץ'. שורה תחתונה עם נייר קלף; חמאה וקמח קלף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להקציף ביצים, 3/4 כוס סוכר, וניל ומלח בקערת מתכת גדולה. מניחים קערה על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להקציף עד רק חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד שילש נפח, על 6 דקות. לנפות קמח מעל; לקפל עד רק בשילוב. בעדינות לקפל חמאה (לא overmix, או הבלילה יהיה deflate).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות. לנפות אבקת סוכר על מגבת. הפעל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך עוגה חמה על מגבת. לקלף קלף. החל מ 1 צד ארוך ושימוש במגבת כסיוע, בעדינות להפשיל עוגת ג ' לי רול בסגנון. מגניב. עוגת פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים מילוי. עוגת Reroll; עוגת מקום, צד התפר למטה, על מגש. מקררים עוגה בעת הכנת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים את שני השוקולדים; מקציפים עד שנמסים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להתפשט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
החל 1 אינץ 'מכל קצה של עוגה, לחתוך באלכסון כדי להסיר חתיכה אחת 3 אינץ' ארוכה של עוגה מכל קצה. צרף 1 חתיכת עוגה בצדדים של עוגה ליד כל קצה.
7
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה וחתיכות. באמצעות tines של מזלג, לצייר מעגלים קונצנטריים על הקצוות עוגה דומה טבעות עץ. צייר מזלג לאורך אורך העוגה כדי ליצור עיצוב קליפת עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
נביחהנביחה
8
מקשטים עם פטריות מרציפן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מרציפןמרציפן