Bûche de Noël עם פטריות מרציפן
Bûche de Noël עם פטריות מרציפן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, פטריות מרציפן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bûche de Noël, Bûche de Noël, ו Buche De Noel.
הוראות
מביאים חלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה קטנה עד מעורבב היטב; להקציף בקמח.
מקציפים חלב חם לתערובת ביצים. חזור לאותו סיר.
להקציף מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה רותחים, על 1 1/2 דקות.
העברה למעבד; מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
הוסף מרציפן; תהליך עד חלקה, על 1 דקה. מערבבים בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, ואז את שתי התמציות. מכסים ומקררים מילוי לפחות 4 שעות או עד 2 ימים.
מחממים תנור למחבת גליל ג 'לי 177°. חמאה 11x10x1 אינץ'. שורה תחתונה עם נייר קלף; חמאה וקמח קלף.
להקציף ביצים, 3/4 כוס סוכר, וניל ומלח בקערת מתכת גדולה. מניחים קערה על סיר של מים רותחים.
להקציף עד רק חם, על 2 דקות.
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד שילש נפח, על 6 דקות. לנפות קמח מעל; לקפל עד רק בשילוב. בעדינות לקפל חמאה (לא overmix, או הבלילה יהיה deflate).
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות. לנפות אבקת סוכר על מגבת. הפעל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך עוגה חמה על מגבת. לקלף קלף. החל מ 1 צד ארוך ושימוש במגבת כסיוע, בעדינות להפשיל עוגת ג ' לי רול בסגנון. מגניב. עוגת פרוסה.
מורחים מילוי. עוגת Reroll; עוגת מקום, צד התפר למטה, על מגש. מקררים עוגה בעת הכנת ציפוי.
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי להמס חמאה.
מוסיפים את שני השוקולדים; מקציפים עד שנמסים.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד עבה מספיק כדי להתפשט, על 1 שעה.
החל 1 אינץ 'מכל קצה של עוגה, לחתוך באלכסון כדי להסיר חתיכה אחת 3 אינץ' ארוכה של עוגה מכל קצה. צרף 1 חתיכת עוגה בצדדים של עוגה ליד כל קצה.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה וחתיכות. באמצעות tines של מזלג, לצייר מעגלים קונצנטריים על הקצוות עוגה דומה טבעות עץ. צייר מזלג לאורך אורך העוגה כדי ליצור עיצוב קליפת עץ.