Canja
Canja עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בשר חזיר, עוף, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
לסיר גדול, מוסיפים את העוף, הבצל, ואת ציר העוף. להביא לרתיחה, ולכסות. מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך, כ -45 דקות. הרם את העוף החוצה על מגש, ולהניח בצד. מסננים את המניה דרך מסננת מעל קערה. תשליך את המוצקים, ותוריד כמה שיותר שומן מהמלאי.
יש לשטוף את הסיר, ולהחזיר את המניה אליו.
מוסיפים את האורז, העגבניות והגזר למניה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. להביא לרתיחה. מבשלים עד שהאורז רך, כ -25 דקות.
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לרצועות על 1/2 X 1 1/2 אינץ'. להחזיר את העוף למרק עם החזיר, ולבשל רק מספיק זמן כדי לחמם דרך.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.