Chard שוויצרי שמנת עם פירורי לחם פריך
Chard שוויצרי שמנת עם פירורי לחם פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 421 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה, פירורי לחם, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו Chard שוויצרי עם תפוחים פריך, Chard שוויצרי לחמניות שאלוט פריך עם כוסברה Raita, ו ביצי שירד עם תרד ופירורי לחם פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמס את החמאה. מערבבים את הקמח מעל חום מתון. בהדרגה לטאטא את החלב עד חלקה, ואז לטאטא את הקרם ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את הבצל ואת עלי המפרץ ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב מעובה ואין טעם floury נשאר, כ 15 דקות. השליכו את הבצל ואת עלי המפרץ והוסיפו את הפונטנה הגרוס; מתבלים במלח ופלפל.
חמאה צלחת אפייה 15 על 10 אינץ'. במחבת גדולה, להמיס את 3 כפות חמאה בשמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את chard, בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד העלים נבולים וכל נוזל התאדה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים למסננת כדי לנקז ביסודיות, לחיצה על chard.
מורחים את המטלית בתבנית אפייה מוכנה בשכבה זוגית ושופכים את הרוטב בשמל על גבי.
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי הלחם עם 4 כפות חמאה מומסת. מערבבים בפרמזן.
מורחים את פירורי הלחם באופן שווה על פני gratin ואופים במשך כ 45 דקות, או עד חום זהוב מבעבע.
תן gratin לנוח במשך כ -10 דקות לפני ההגשה.