אגס, תפוח, חבוש Crostata עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, וניל, אגסים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו קרוסטטה תפוחים ואגסים טריים, תפוח, אגס, חבושים גאלט, ו תפוח, אגס חבוש חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
קליפה, רבעון, אגסים הליבה, תפוחים, חבושים, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק פירות עם סוכר, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר, מקל קינמון, שיני, ו 1 סיידר תפוחים כף בקערה.
מעבירים למחבת אפייה רדודה גדולה (17 על ידי 12 אינץ') וצולים, ערבוב פעם או פעמיים, עד הפרי הוא רך מאוד caramelized, 1 עד 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
הסר מהתנור ולהוסיף סיידר תפוחים כף הנותרים, גירוד מיצים caramelized מהחלק התחתון של תבנית אפייה. זרוק מקל קינמון וציפורן. מגניב במחבת על מדף, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סיידר תפוחים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
1
לטאטא יחד קמח, מלח, ו 2 כפות סוכר בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל בערך אפונה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 6 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד עם מגרד ולחץ לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 14 אינץ', ולאחר מכן להתאים למחבת טארט (לא לקצץ).
לפזר פירות קלויים עם מיצים מעל מילוי. מקפלים קצה של מאפה מעל מילוי כדי לכסות חלקית (המרכז לא יהיה מכוסה). בצק קפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
מברשת מקופלת קצה מאפה בקלילות עם ביצה ומפזרים עם הנותרים כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
3
אופים על תבנית אפייה שחוממה מראש עד למילוי הוא נפוח סט ומאפה הוא חום זהוב, 50 עד 60 דקות. קר כדי להתחמם, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
4
הסר בצד של מחבת טארט והחלק crostata על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
* קונכיית מאפה יכול להיות מקורר עד 1 יום.* פירות ניתן קלוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* Crostata יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר (במחבת טארט) בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש אם תרצה.