סלמון במרינדה של הרב-חמאה עם סלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 576 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. סעו לחנות וקחו צידי סלמון, מלח ופלפל כשרים, זיתי קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חמאה ועוף במרינדה של הרב, חלב חמאה והרב במרינדה בשר חזיר טנדרלוין, ו סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את החמאה, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק, חומץ, דבש, זנגביל, 1 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר. תהליך עד חלקה, על 30 שניות. שים בצד 3/4 כוס לסלט.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
שלושים דקות לפני הצליית הסלמון, יוצקים את המרינדה הנותרת על הסלמון בצלחת גדושה גדולה ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר. (עבור המרקם הטוב ביותר, לא להשרות יותר מ -30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בעוד הסלמון הוא marinating, למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר כסף. כאשר מוכן לצלות את הסלמון, להסיר אותו מן המרינדה ולהגדיר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
4
אופים עד רק המשרד למגע ואטום במרכז (להשתמש בסכין קילוף להציץ), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחד
5
הסר מהתנור ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
בקערה בינונית, מערבבים את המלפפונים, בצל, זיתים, גבינה, ו 1-1 / 2 כפית. מלח. לזרוק עם רוטב חמאה שמורות העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל.
השתמשו בשתי מריות גדולות כדי להעביר בזהירות את הסלמון למגש. כפית חלק סלט מלפפון סביב הסלמון ומגישים את השאר בקערה בצד. הפוך מראש טיפים להכין את סלט מלפפון עד 3 שעות קדימה, אבל לא להוסיף את המלח או רוטב עד ממש לפני ההגשה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.