Herb-Buttermilk-סלמון במרינדה עם סלט מלפפון
סלמון במרינדה של הרב-חמאה עם סלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 576 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. סעו לחנות וקחו צידי סלמון, מלח ופלפל כשרים, זיתי קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חמאה ועוף במרינדה של הרב, חלב חמאה והרב במרינדה בשר חזיר טנדרלוין, ו סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את החמאה, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק, חומץ, דבש, זנגביל, 1 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר. תהליך עד חלקה, על 30 שניות. שים בצד 3/4 כוס לסלט.
שלושים דקות לפני הצליית הסלמון, יוצקים את המרינדה הנותרת על הסלמון בצלחת גדושה גדולה ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר. (עבור המרקם הטוב ביותר, לא להשרות יותר מ -30 דקות.)
בעוד הסלמון הוא marinating, למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר כסף. כאשר מוכן לצלות את הסלמון, להסיר אותו מן המרינדה ולהגדיר על תבנית האפייה.
אופים עד רק המשרד למגע ואטום במרכז (להשתמש בסכין קילוף להציץ), 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים את המלפפונים, בצל, זיתים, גבינה, ו 1-1 / 2 כפית. מלח. לזרוק עם רוטב חמאה שמורות העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל.
השתמשו בשתי מריות גדולות כדי להעביר בזהירות את הסלמון למגש. כפית חלק סלט מלפפון סביב הסלמון ומגישים את השאר בקערה בצד. הפוך מראש טיפים להכין את סלט מלפפון עד 3 שעות קדימה, אבל לא להוסיף את המלח או רוטב עד ממש לפני ההגשה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.