Jalapeno-מוחיטו מנגו
מוחיטו חלפיני גשו לסופר וקנו נקטר מנגו, עלי נענע, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל, מוחיטו מנגו, ו מוחיטו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר ו 1 כוס מים בסיר רוטב קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 שבועות.
מערבבים את המטבעה, פלחי סיד, חלפיניו ו 3/4 גרם של סירופ פשוט (1/2 כפות) בתוך שייקר קוקטייל ובוץ. למלא את שייקר עם הקרח, לשפוך את הרום ואת מנגו צוף ולנער בקצרה.
יוצקים ישירות לתוך כוס גבוהה. מעל עם מים מוגזים ומערבבים בקצרה.
מקשטים עם פרוסת מנטה חלפיניו.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada