קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Jalapeno-פנקייק קמח תירס

Jalapeno-פנקייק קמח תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Jalapeno-Cornmeal פנקייק. מנה אחת מכילה 1618 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל חלפיניו, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מאפינס תירס חלפיניו, ביסקוויטים מקמח צ'דר-חלפיניו, ו קמח תירס, חלפיניו, ולחמניות תירס טריות.

הוראות

1
מחממים את המרמלדה, מיץ תפוזים 1/3 כוס, בצל ירוק ו jalapeno בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים עוד מיץ תפוזים אם הסירופ עבה מדי. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
מחממים את המרמלדה, מיץ תפוזים 1/3 כוס, בצל ירוק ו jalapeno בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים עוד מיץ תפוזים אם הסירופ עבה מדי. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
לטאטא את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה. מערבבים את הביצה, חלב ושמן קנולה עד רק בשילוב. (הבלילה תהיה דקה.) לקפל את jalapeno לקוביות, פרמזן בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני ושמן קל זה. מצקת 2 עד 3 כפות הבלילה על המחבת עבור כל פנקייק; לבשל עד צמרות תוסס, ואז להעיף ולבשל עד הזהב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
3
ערם את הפנקייקים על 4 צלחות. למעלה כל ערימה עם 2 רצועות של בייקון טפטוף עם סירופ כתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
צילום: אנדרו מקאול
5
לטאטא את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה. מערבבים את הביצה, חלב ושמן קנולה עד רק בשילוב. (הבלילה תהיה דקה.) לקפל את jalapeno לקוביות, פרמזן בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני ושמן קל זה. מצקת 2 עד 3 כפות הבלילה על המחבת עבור כל פנקייק; לבשל עד צמרות תוסס, ואז להעיף ולבשל עד הזהב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
7
ערם את הפנקייקים על 4 צלחות. למעלה כל ערימה עם 2 רצועות של בייקון טפטוף עם סירופ כתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
צילום: אנדרו מקאול

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Papet דל Mas קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Papet del Mas Cava Brut
Papet del Mas Cava Brut
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה היא נעימה מאוד, קלה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם פירות ופרחים הערות. טעם הלוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.