קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

Mahimahi בגריל עם סלט אשכוליות, אבוקדו, גרגיר נחלים

Mahimahi בגריל עם סלט אשכוליות, אבוקדו, גרגיר נחלים
Mahimahi בגריל עם סלט אשכוליות, אבוקדו, גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא אבוקדו, גרגיר נחלים, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: אשכולית ורודה, אבוקדו, סלט גרגיר הנחלים, סלט סלק מוזהב עם גרגיר הנחלים, שומר, אבוקדו ואשכולית, ו Mahimahi בגריל עם אפרסק ותענוג אשכוליות ורוד.

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה. לשפשף את mahimahi עם 1 כפית שמן העונה עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. גריל עד מבושל דרך אטום, כ 5 דקות לכל צד, בהתאם לעובי. בינתיים, לחתוך את הקליפה ואת הקצה הלבן של האשכולית עם סכין לחתוך את הפרי לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. בקערה קטנה, לשלב את השמן הנותר, מיץ ליים, דבש, 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, בצל ירוק. מחלקים את גרגיר הנחלים, אבוקדו ואשכולית בין צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מאהי מאימאהי מאי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את mahimahi על גבי טפטוף עם רוטב סיד.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו