Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם
המתכון Mascarpone לחם מטוגן עם סירופ אוכמניות חם יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 35 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 859 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "מסקרפונה גבינה", "ביצה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, דלעת טוסט צרפתי ממולא בלקברי-קרמל מסקרפונה, ו טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם.
הוראות
מחממים גריל פחם לגובה בינוני (45
או להקים כיריים ולהשתמש בחום בינוני.
להקציף ביצה, חלב, סוכר, קינמון, ו 1/2 כפית. וניל יחד בקערה גדולה.
מערבבים מסקרפונה, נשאר 1 כפית. וניל, וליקר יחד בקערה אחרת.
מורחים תערובת מסקרפונה מעל 4 פרוסות לחם; למעלה עם פרוסות שנותרו.
מבשלים סירופ מייפל וגרגרים בסיר קטן מכוסה עד פירות יער מתחילים להישבר, 5 עד 10 דקות.
מחממים מחבת כבדה גדולה או 2 קטנים יותר; חמאה מערבולת במחבת (ים). לטבול כריכים בתערובת ביצים, ואז לבשל, פונה פעם אחת, עד פריך משחימים, 4 עד 8 דקות בסך הכל.
מגישים לחם מטוגן עם סירופ ובייקון.